Hoe werkt deze site

De informatie in dit online jaarverslag wordt op een andere manier aangeboden dan u op veel websites gewend bent. De volledige inhoud van het jaarverslag is in artikelen opgedeeld. Aan elk artikel zijn onderwerpen gekoppeld, die u in het linker menu vindt. 

Zoeken op Onderwerp
Door in het linker menu onderwerpen aan te klikken, verfijnt u zelf uw resultaten. Na iedere klik blijven alleen de resultaten over die corresponderen met de onderwerpen die u heeft aangeklikt. Zo kunt u snel, vanuit verschillende invalshoeken, de informatie vinden waar u naar op zoek bent.

Zoeken met Zoekfunctie
Naast het zoeken op onderwerpen is het ook mogelijk om de zoekfunctie van het verslag te gebruiken. U vindt deze rechtsboven op de webpagina. 

Voorbeeld:
Stel u bent geïnteresseerd in de relatie tussen dierenwelzijn en het Huismerk van Jumbo. Een eerste selectie die u kan maken is dan ‘2012’ (zie figuur 1). In de lijst met zoekresultaten verschijnen nu alleen de artikelen over deze periode. U ziet zowel de titels van de betreffende artikelen als korte omschrijvingen van de inhoud.

Vervolgens klikt u op 'Verduurzaming grondstoffen, productie en inkoop' (zie figuur 2). Nu blijven in de lijst met zoekresultaten alleen de artikelen over die aan de twee zoekcriteria voldoen.

Wanneer u op één van de titels van de resterende artikelen klikt (Bijvoorbeeld ' Introductie van ASC-keurmerk kweekvis') dan kunt u deze doorlezen. 

 

Rechts onderaan het betreffende artikel kunt u door te klikken op 'Volgend resultaat' ook meteen doorbladeren naar de volgende of vorige van deze artikelen zodat u alle informatie van uw zoekresultaat kunt doorlezen. (zie figuur 3)

Tijdens het zoeken kunt u bepaalde selecties weer ongedaan maken, door in het linker menu nogmaals op het onderwerp te klikken. Daarna kunt u vervolgens op andere onderwerpen in het linker menu verder verfijnen.