Verslagzoeker help

Verfijn hieronder op onderwerp

Verfijn op periode

Verduurzamen met de klant centraal

Bij Jumbo staat de klant centraal in alles wat we doen. We hebben onze duurzame principes door vertaald naar 6 actuele thema’s die belangrijk zijn voor onze klanten en medewerkers. We willen daarin samen met onze ketenpartners het verschil maken.

Uitgangspunt is dat onze klanten met een gerust hart hun boodschappen kunnen doen bij Jumbo. Dat ze erop kunnen vertrouwen dat onze producten met respect voor mens dier en milieu tot stand gekomen zijn. Dit brengt met zich mee dat we graag toekomstige ontwikkelingen voor willen zijn. Ook zetten we ons ervoor in dat gezond eten voor al onze klanten bereikbaar en betaalbaar is.

Belangrijke prioriteiten zijn dus de gezonde samenstelling en duurzame totstandkoming van onze Huismerk producten. Daaraan gekoppeld zijn uitingen op de winkelvloer en in onze overige media die de keuze voor gezondere en duurzamere producten makkelijk en aantrekkelijk maken. Ook werken we aan steeds duurzamere operatie van onze winkels, kantoren en distributie, al is dat minder zichtbaar voor onze klanten. Voor maatschappelijke thema's die voor een belangrijk deel bij onze klanten thuis spelen, zoals gezonder eten en leven en voedselverspilling, proberen we onze klanten en medewerkers te inspireren er thuis mee aan de slag te gaan.