Verslagzoeker help

Verfijn hieronder op onderwerp

Verfijn op periode

Leden van Raad van Commissarissen

C.J.M. van Eerd (76 jaar), President commissaris

De heer C.J.M. van Eerd bezit de Nederlandse nationaliteit. Het jaar van de eerste benoeming is 2009. De termijn van de benoeming loopt af in 2017.

Hoofdfunctie: Voormalig CEO Jumbo Groep Holding B.V. Relevante nevenfuncties: Voorzitter Stichting M.C. Bomen tot in de hemel.

A. Burgmans (67 jaar)

De heer A. Burgmans bezit de Nederlandse nationaliteit. Het jaar van de eerste benoeming is 2009. De termijn van benoeming loopt af in 2016.

Hoofdfunctie: Voormalig CEO Unilever. Relevante nevenfuncties: Voorzitter Raad van Commissarissen Akzo Nobel, Voorzitter Raad van Commissarissen TNT Express, Non-Executive Director BP plc, Lid Raad van Commissarissen SHV.

Drs. W.G. Jiskoot (64 jaar)

De heer W. Jiskoot bezit de Nederlandse nationaliteit. Het jaar van de eerste benoeming is 2009. De termijn van benoeming loopt af in 2017.

Hoofdfunctie: Voormalig lid Raad van Bestuur ABN AMRO. Relevante nevenfuncties: Chairman of the Board of Directors of Constellation Netherlands Holding B.V., Lid Raad van Commissarissen IJsvogel N.V., Lid Raad van Commissarissen Oyens & van Eeghen B.V.

J.G. Bruijniks (58 jaar)

De heer Bruijniks bezit de Nederlandse nationaliteit. Het jaar van de eerste benoeming is 2009. De termijn van benoeming loopt af in 2017.

Hoofdfunctie: CEO Euretco B.V. Relevante nevenfuncties: Bestuurslid Raad Nederlandse Detailhandel, Bestuurslid Detailhandel Nederland.

Drs. L.P.E.M. van den Boom RA (62 jaar)

De heer L.P.E.M van den Boom bezit de Nederlandse nationaliteit. Het jaar van de eerste benoeming is 2012. De termijn van benoeming loopt af in 2016.

Hoofdfunctie: Partner Park Corporate Finance. Relevante nevenfuncties: Voorzitter Raad van Commissarissen FD Media Groep, Voorzitter Raad van Commissarissen Intergamma.

Samenstelling en leeftijden zijn weergegeven per einde verslagjaar.