Verslagzoeker help

Verfijn hieronder op onderwerp

Verfijn op periode

Doelstellingen goed werkgeverschap

Onderwerp

Doelstellingen voor 2014

Status

Doelstellingen voor 2015 of later

Inzetbaarheid

Jumbo gaat in 2014 beginnen met het opstellen van een levensfasebewust personeelsbeleid voor logistiek.

Deels gerealiseerd

Er gaat een HR werkgroep aan de slag met het opzetten van een programma om gezondheid en vitaliteit van medewerkers te verbeteren en daarmee verzuim terug te dringen.

Gezondheid

Jumbo zorgt in 2014 voor een groter aandeel gezonde producten in het assortiment van onze bedrijfskantines.

Deels gerealiseerd

In 2015 hebben alle bedrijfskantines een groter aandeel gezonde producten in hun assortiment

Gezondheid

Jumbo gaat in 2014 van start met een interne campagne om medewerkers het belang en de mogelijkheden van gezonder eten en leven te laten zien.

Niet gerealiseerd

Jumbo gaat in 2015 van start met een interne campagne om medewerkers het belang en de mogelijkheden van gezonder eten en leven te laten zien.

Gezondheid

Het programma met sportieve activiteiten voor het hele bedrijf wordt in 2014 verder uitgebreid. Jumbo neemt daartoe een nieuwe medewerker aan op de afdeling Sponsoring en evenementen.

Gerealiseerd

Net als in voorgaande jaren zullen ook in 2015 allerlei activiteiten georganiseerd worden om onze medewerkers te helpen meer te gaan bewegen. Succesvolle sportactiviteiten worden herhaald. Nieuw is dat Jumbo clinics gaat aanbied om medewerkers te helpen aan een specifieke beweegactiviteit te beginnen. Met het oog op de Jumbo sponsoring van team LottoNL-Jumbo begint Jumbo met fiets- en schaats clinics.

Opleidingen

Jumbo brede Implementatie van "Het Nieuwe Werken" in 2014.

Gerealiseerd

 

Opleidingen

In 2014 gaat Jumbo specifieke trainingen op het gebied van duurzaamheid en gezonder eten en leven aanbieden aan medewerkers en winkels. Dit doet Jumbo in de vorm van E-learning modules. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: ‘Meer dan lekker in de supermarkt’ en ‘Gedragscode Eerlijke Handelspraktijken’.

Gerealiseerd

In 2015 krijgen alle medewerkers die verantwoordelijk zijn voor samenstelling van het assortiment en producten een training over gezonder eten en leven Daarbij ligt de focus op hoe ze bij kunnen dragen met hun assortiment, presentatie, promotie en productontwikkeling. Verder wordt gestart met het trainen van onze winkelmedewerkers. Om hun kennis over gezonde producten te vergroten.