Verslagzoeker help

Verfijn hieronder op onderwerp

Verfijn op periode

Omnichannel-benadering

Jumbo wil aanwezig zijn waar de klant is. Daarom kunnen klanten via verschillende kanalen boodschappen doen bij Jumbo.

Supermarkten

Klanten kunnen zowel terecht in de eigen winkels van Jumbo als bij winkels van zelfstandige franchiseondernemers. Jumbo wil de beste supermarkt zijn in elk marktgebied. Het assortiment is afgestemd op de behoeften van de lokale klant. In dit kader realiseert Jumbo steeds meer differentiatie in haar winkelbestand. Zo kan een winkel een regiofunctie, streekverzorgende, dorps- of passantenfunctie hebben.

Foodmarkt

In het Foodmarkt concept van Jumbo komen gezond, vers en lekker eten tegen de laagste prijs samen. Iedere dag zijn er koks en andere culinaire specialisten actief om de heerlijkste gerechten te maken. Klanten kunnen kiezen of ze alleen de ingrediënten meenemen en het gerecht zelf thuis klaarmaken, het gerecht kant-en-klaar meenemen of ter plaatse opeten in het Foodmarkt Café. Met dit concept speelt Jumbo in op de behoeften van de hedendaagse klant. Specifieke onderdelen van Foodmarkt kunnen uitgerold worden naar reguliere Jumbo winkels. Dit is afhankelijk van de behoefte van het marktgebied en de grootte van de winkel.

Jumbo.com

Ook kunnen klanten boodschappen doen via een app of in de webwinkel op Jumbo.com. Met Jumbo.com is Jumbo een sterk groeiende speler in online winkelen. Zo speelt zij in op de groeiende behoefte van consumenten om overal en op elk moment boodschappen te kunnen doen. Jumbo biedt ook online de beste service, het grootste assortiment en de laagsteprijsgarantie. Jumbo’s 7 Zekerheden gelden online onverkort. De online bestelde boodschappen worden verzameld in het E-fulfilmentcenter in Den Bosch. Klanten kunnen hun bestelling afhalen bij zogenoemde Pick Up Points. Dit kunnen Pick Up Points zijn in (‘walk-in’) of bij (‘drivethrough’) een bestaande Jumbo winkel of een separate locatie (‘solo’). Begin 2016 maakt Jumbo ook een start met het thuisbezorgen van boodschappen.