Verslagzoeker help

Verfijn hieronder op onderwerp

Verfijn op periode

Verduurzamen met de klant centraal

Bij Jumbo staat de klant centraal in alles wat zij doet. Jumbo heeft haar duurzame principes vertaald in zes actuele thema’s die belangrijk zijn voor haar klanten en medewerkers. Samen met haar ketenpartners wil Jumbo daarin het verschil maken.

Uitgangspunt is dat klanten met een gerust hart hun boodschappen kunnen doen bij Jumbo. Dat ze erop kunnen vertrouwen dat Jumbo producten met respect voor mens, dier en milieu tot stand zijn gekomen. Dit brengt met zich mee dat Jumbo toekomstige ontwikkelingen graag voor wil zijn. Ook zet zij zich ervoor in dat gezond eten voor al haar klanten bereikbaar en betaalbaar is.

Belangrijke prioriteiten zijn de gezonde samenstelling en duurzame totstandkoming van de Jumbo Huismerkproducten. Daaraan gekoppeld zijn uitingen die de keuze voor gezondere en duurzamere producten gemakkelijk en aantrekkelijk maken. Dit wordt gedaan op de winkelvloer en in de overige door Jumbo gebruikte media. Ook werkt Jumbo aan een steeds duurzamere operatie van haar winkels, kantoren en distributie, al is dat minder zichtbaar voor klanten. Voor maatschappelijke thema's die voor een belangrijk deel bij klanten thuis spelen, probeert Jumbo klanten en medewerkers te inspireren er thuis mee aan de slag te gaan. Denk hierbij aan onderwerpen als gezonder eten en leven, voedselverspilling en een afvalwijzer op de Jumbo Huismerkproducten.