Verslagzoeker help

Verfijn hieronder op onderwerp

Verfijn op periode

Waar Jumbo bij gezonder eten en leven op stuurt

Gezonder assortiment: Jumbo biedt een ruime keuze aan gezonde(re) en betaalbare alternatieven, wat meer mogelijkheden voor variatie schept. Ook liggen in de schappen steeds meer gezonde producten met minder zout, verzadigd vet, suiker en calorieën, naast producten met meer gezonde ingrediënten zoals vezels en groente. Soms biedt Jumbo doelbewust kleinere porties aan.

Gezonde keuze gemakkelijk maken: Jumbo inspireert en helpt haar klanten en medewerkers bij het maken van een gezonde keuze. Jumbo maakt het gemakkelijk gezondere producten te vinden en gezond te koken. Ook bieden we voor iedereen betaalbare, gezonde producten aan. Daarnaast organiseert Jumbo sportieve activiteiten voor kinderen, medewerkers en klanten.

Gezonde kids: overgewicht onder kinderen neemt in Nederland toe. Het is voor Jumbo erg belangrijk om kinderen gezond te laten eten. Daarom biedt ze kinderen gratis fruit aan en wil Jumbo stoppen met kidsmarketing op ongezonde producten.

Alcohol en tabak: roken en overmatig alcoholgebruik is schadelijk en er is steeds meer maatschappelijke aandacht voor deze thema’s. Jumbo zet zich specifiek in voor de strijd tegen roken onder jongeren.