Verslagzoeker help

Verfijn hieronder op onderwerp

Verfijn op periode

(PDF) Binnenblad intro

Wij willen verwachtingen overtreffen - iedere dag, overal en van elke klant. Daarom bieden wij een formule die verder gaat. Het draait hierbij om de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Op al deze terreinen willen wij onze klant het beste bieden - gegarandeerd, zonder één compromis. Zo willen wij van Jumbo klanten échte Jumbo fans maken. Wij hebben de drive om elke dag het onmogelijke mogelijk te maken, vanuit de overtuiging dat het altijd beter, anders en goedkoper kan.

Bij La Place staat smaak op de eerste plaats. Die moet in al onze gerechten en producten het beste zijn. Om dat te bereiken werken we met verse, eerlijke en pure grondstoffen. Zo voldoen wij aan de uiteenlopende behoeftes van onze gasten.

Daarom gaan wij door waar anderen stoppen. Zo bouwen wij continu aan een ondernemende, solide en betrokken organisatie, die gericht is op de klant en die klaar is voor de toekomst. Dankzij onze winnaarsmentaliteit en aanhoudende focus op de klant, willen wij succesvol zijn in alle marktgebieden waar we actief zijn.