Verslagzoeker help

Verfijn hieronder op onderwerp

Verfijn op periode

La Place

La Place is al bijna dertig jaar een succesvolle restaurantformule. De horecaketen heeft een hoofdrol toebedeeld aan 100 procent natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten en voert een uitgebreid en wisselend assortiment dat is aangepast aan de verschillende seizoenen. Smaak voert bij La Place de boventoon. In alle gerechten en producten moet de smaak tot de beste in zijn klasse behoren. Om dat te bereiken, werkt La Place met verse, eerlijke en pure grondstoffen, het liefst uit de regio en zoveel mogelijk biologisch. Voor een gegarandeerde versheid worden deze ingrediënten iedere ochtend in alle vroegte bij de vestigingen aangeleverd. Respect voor mens, dier en milieu is een belangrijk uitgangspunt. La Place noemt dat principe ‘Eten met Geweten’. La Place combineert het beste van de markt met het gemak van een selfservice restaurant. De eigen, unieke recepten worden voor de ogen van de gasten bereid. Ruim 15 miljoen gasten per jaar genieten zo van het beste dat de markt en het land te bieden hebben. La Place heeft 92 restaurants in binnen- en buitenland. La Place exploiteert binnen haar formule verschillende formats.

La Place Restaurant

In La Place Restaurants vinden gasten een uitgebreid assortiment aan warme gerechten, sandwiches, smoothies, verse sappen, soepen, verse fruitsalades, koffie, desserts, groente, vlees, vis en brood. De restaurants van La Place zijn zogeheten marktrestaurants, waar de klant binnenkomt in de centrale ruimte.

La Place Express

La Place Express is de take-away formule van La Place. Deze formule wordt met name geëxploiteerd op drukke stadspleinen, in winkelcentra, in levendige stadsbuurten en op vertrek- en aankomstpunten van reizigers. Voorbeelden hiervan zijn de luchthaven Schiphol en diverse NS-stations. Gasten kunnen hier terecht voor een compleet assortiment broodjes om mee te nemen of direct op te eten. Ook zijn er hartige snacks, sappen, shakes, frisdranken en seizoensfruit verkrijgbaar.

La Place Event Catering

La Place heeft ruime ervaring in het cateren van grote evenementen. Zo is La Place vertegenwoordigd in de RAI, de Ziggo Dome en het attractiepark Duinrell. Daarnaast verzorgt La Place de catering voor diverse festivals, zoals Lowlands en North Sea Jazz. Door haar flexibiliteit is La Place in staat om op elk soort evenement, ongeacht de omvang, haar productaanbod te voeren, met onder meer verse sappen en smoothies, verse fruitsalades, gegrilde sandwiches en hartige snacks.