Verslagzoeker help

Verfijn hieronder op onderwerp

Verfijn op periode

La Place onderweg

In 2017 heeft La Place verder ingezet op uitbreiding van het aantal zogenoemde ‘travel locations’, plekken waar forenzen, dagjesmensen en internationale reizigers samenkomen. Voorgaande jaren is al gebleken dat La Place restaurants langs de snelwegen erg in trek zijn. Dat geldt ook voor de vestigingen op grote luchthavens, zoals die van Amsterdam en Denpasar (Bali). La Place ziet ruime groeimogelijkheden voor vestigingen op dit soort locaties.

Met de overname van AC Restaurants begin 2017 en de verbouwing van deze filialen volgens de La Place formule, verstevigt de restaurantketen haar positie zienderogen. In 2017 zijn al 16 van de 18 voormalige AC Restaurants omgevormd. Daarnaast opende La Place een nieuw restaurant aan de A58 in Gilze Rijen en sloot ze contracten voor de vestiging van vijf andere restaurants langs de Nederlandse snelwegen in de loop van 2018. La Place werkt ook aan de uitbreiding en vernieuwing van de vergaderfaciliteiten op haar locaties aan de snelwegen.

In het voorjaar van 2017 opende La Place een vestiging op Eindhoven Airport, na Schiphol het tweede restaurant van de keten op een Nederlandse luchthaven. De snelle groei van de luchtvaart nodigt uit tot meer restaurants op dit soort locaties, ook in het buitenland. Internationaal werkt La Place samen met toonaangevende ‘operating partners’ op luchthavens, zoals in Toronto, en op drukbezochte treinstations, zoals Gare du Nord en Gare de l’Est in Parijs.