Verslagzoeker help

Verfijn hieronder op onderwerp

Verfijn op periode

Wij van Jumbo

Bij alle vernieuwingen en verbeteringen blijft een hoofdrol weggelegd voor het op één plaatsen van de klant. Dat kan Jumbo alleen waarmaken door te blijven investeren in de servicegerichtheid van haar winkelmedewerkers. Jumbo gaat bijvoorbeeld haar 7 Zekerheden trainingen naar een nog hoger niveau tillen. En om de innovatieleider in de Nederlandse foodretail te blijven, voert het bedrijf een grootschalige vernieuwing door in de Jumbo Academy. Talentprogramma’s op verschillende niveaus in de organisatie, management development en het stimuleren van doorstroming moeten in 2018 zorgen voor nog meer slag- en innovatiekracht, wendbaarheid en klantgerichtheid. Jumbo rekent erop dat haar sterke bedrijfscultuur waarin een trots ‘Wij van Jumbo’ gevoel met elkaar wordt gedeeld ook in 2018 de aanjager van groei zal zijn. Jumbo verwacht een groei van het aantal medewerkers in 2018 die in lijn is met de groei van het aantal winkels en restaurants en de geplande ontwikkelingen binnen Online.

De geplande investeringen binnen Jumbo in 2018 bedragen circa € 265 miljoen en kunnen uit de operationele kasstromen en de bestaande kredietfaciliteiten worden gefinancierd.

Jumbo is ervan overtuigd dat zij met bovenstaande initiatieven bouwt aan een duurzaam succesvolle toekomst voor Jumbo, haar medewerkers en franchisenemers. Op deze manier blijft zij inspelen op de behoeften van de klant van vandaag en morgen. 

Veghel, 27 februari 2018

Raad van Bestuur