Verslagzoeker help

Verfijn hieronder op onderwerp

Verfijn op periode

(Website) Homepage content

Let op de homepage haalt de content uit onderstaande blokken. Let op! Het gebruikte formaat is van belang.

Impact verhalen

2018: Jumbo maakt opnieuw sterke groei door

linkje

Gezonder huismerk

Jumbo heeft in 2017 weer veel nieuwe gezondere producten geïntroduceerd, en heeft het gehalte suiker, zout en/of vet van bestaand assortiment verlaagd. Dit is onder meer terug te zien bij de zogenoemde ‘kidsproducten’, frisdranken, sappen, groenteconserven, ontbijtgranen en het gehele assortiment vers vlees. Daarnaast maakte Jumbo meer ruimte in het schap voor gezondere producten. Zo lanceerde Jumbo samen met Woezel & Pip een nieuwe productlijn met verantwoorde producten voor kinderen.

linkje

Jumbo breidt landelijke samenwerking met voedselbanken Nederland uit

Jumbo heeft de ambitie om haar milieu-impact te verminderen en de voedselverspilling in haar winkels verder terug te dringen. Artikelen die niet meer geschikt zijn om te verkopen, worden al door vele Jumbo winkels gedoneerd aan lokale voedselbanken. Jumbo heeft deze samenwerking met Voedselbanken Nederland geïntensiveerd en tekende hiervoor een landelijke overeenkomst.

link

Jumbo zet in op nog betere mbo praktijkopleidingen

Jumbo en de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB) bundelden hun krachten om mbo- studenten nog beter op te leiden. Beide organisaties hebben hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. Daarin staan afspraken die de kwaliteit van stages en leerbanen verder verhogen.

linkje

Jumbo ondernemers stemmen massaal voor nieuw franchise conditiestelsel

Een grote meerderheid van de zelfstandige ondernemers van Jumbo heeft tijdens een Algemene Ledenvergadering goedkeuring gegeven aan een nieuw, vijfjarig franchise conditiestelsel. In het nieuwe conditiestelsel zijn financiële afspraken vastgelegd tussen Jumbo en haar franchisenemers.

link

Jumbo introduceert Jumbo City

Jumbo introduceerde een nieuw winkelconcept in Groningen, Den Bosch en Eindhoven waarin dagverse, huisgemaakte maaltijden en producten centraal staan. Ook voor de snelle boodschap is Jumbo City hét adres.

link

Jumbo in cijfers

link

Verhalen

In contact met klanten

Jumbo is óm de klant heen gebouwd. Het onderhouden van nauwe contacten met de klant is essentieel om te kunnen meebewegen met veranderende wensen en behoeften. Klantcontacten vinden niet alleen plaats in de winkels of via de klantenservice.

Linkje

Medewerkers maken Jumbo

De medewerkers van Jumbo zijn onmisbaar voor het excellent uitvoeren van de formule. Om die reden hecht Jumbo erg veel waarde aan hun mening. In 2016 vond een groot onderzoek plaats naar de tevredenheid op het werk onder alle medewerkers in de winkels, de distributiecentra en op het hoofdkantoor.

linkje

Maatschappelijke organisaties

Verschillende onderwerpen stonden in 2017 nadrukkelijk in de maatschappelijke schijnwerpers. Voor Jumbo belangrijke thema’s waren bijvoorbeeld dierenwelzijn, verduurzaming van de productieketens, ketentransparantie en traceerbaarheid, arbeidsomstandigheden en lonen in productieketens, voedselvertrouwen.

linkje