Vlees met keurmerk

De jaaromzet uit de verkoop van vers vleesproducten met een keurmerk producten gedeeld door de totale jaaromzet van vers vlees producten door Jumbo Supermarkten.

Lees meer ›Vlees met keurmerk

Vega

De jaaromzet uit de verkoop van vleesvervangers gedeeld door de totale jaaromzet van verse vleesproducten door Jumbo Groep Holding m.u.v. vestigingen La Place.

Lees meer ›Vega

Vis met keurmerk

De jaaromzet uit de verkoop van ASC en MSC gecertificeerde verse vis producten gedeeld door de totale jaaromzet van verse vis producten door Jumbo Groep Holding m.u.v. vestigingen La Place.

Lees meer ›Vis met keurmerk

Zuivel met keurmerk

De jaaromzet uit de verkoop van zuivel met een keurmerk gedeeld door de totale jaaromzet van verse huismerk zuivel door Jumbo Supermarkten.

Lees meer ›Zuivel met keurmerk

Eieren met keurmerk

Het percentage van de jaaromzet van de verkoop van eieren met een duurzaam keurmerk door Jumbo Supermarkten.

Lees meer ›Eieren met keurmerk

Chocolade met keurmerk

Dit jaar zijn rapporteren we voor het eerst het omzetaandeel duurzame keurmerken van alle huismerk chocolade. We kijken daarbij alleen naar productgroepen waar chocolade het hoofdbestanddeel is.

Lees meer ›Chocolade met keurmerk

Koffie en thee met keurmerk

Het percentage van de jaaromzet van huismerkassortiment koffie en thee met duurzaamheidskeurmerk (exclusief benodigdheden zoals koffiefilters en koffiemelk)

Lees meer ›Koffie en thee met keurmerk

Producten met MVO keurmerk

De door IRI gemeten jaaromzet uit de verkoop van alle producten met een duurzaam- of biologisch keurmerk gedeeld door de totale jaaromzet door Jumbo Supermarkten.

Lees meer ›Producten met MVO keurmerk