2018

Voorwoord

In dit Jaarverslag presenteren wij met gepaste trots de resultaten die we in 2018 hebben geboekt. Het was wederom een positief jaar, waarin we onze strategische doelstellingen grotendeels hebben weten te behalen.

Lees meer ›Voorwoord

2018

Profiel Jumbo Groep Holding

Jumbo Groep Holding (kort: Jumbo) is actief in de foodretailmarkt, met name in Nederland. Met de formules Jumbo Supermarkten, Jumbo Foodmarkt, Jumbo City en Jumbo.com bouwt de onderneming weloverwogen aan een omnichannel propositie.

Lees meer ›Profiel Jumbo Groep Holding

2018

Jumbo

De Jumbo formule draait om de klant. Zo stelt Jumbo zich elke dag de vraag: hoe maken we het nog leuker voor de klant? De 7 Zekerheden zijn de basis om klanten met plezier hun boodschappen te laten doen bij Jumbo.

Lees meer ›Jumbo

2018

La Place

La Place is in dertig jaar tijd uitgegroeid tot een bekende en succesvolle restaurantformule.

Lees meer ›La Place

2018

Kerngegevens

Vanaf boekjaar 2016 wordt de jaarrekening opgesteld op basis van de IFRS (International Financial Reporting Standards) verslaggevingsregels en tot en met boekjaar 2015 op basis van de Nederlandse verslaggevingsregels (NL GAAP).

Lees meer ›Kerngegevens

2018

Personalia

C.J.M. van Eerd, President-Commissaris J.G. Bruijniks  A. Burgmans  Drs. W.G. Jiskoot  P.

Lees meer ›Personalia

2018

Inleiding

Jumbo heeft in 2018 een nieuwe mijlpaal bereikt, namelijk het doorbreken van 20% marktaandeel in Nederland. Deze prestatie is het resultaat van een sterke omzetgroei ter grootte van 9,6%.

Lees meer ›Inleiding

2018

Strategie

Jumbo is actief in een sterk concurrerende markt, waar prijzen blijvend onder druk staan en technologische ontwikkelingen nieuwe kansen en uitdagingen bieden.

Lees meer ›Strategie

2018

Versterken van de Jumbo formule

Sinds 1996 kenmerkt de Jumbo formule zich door de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Medewerkers in alle delen van de Jumbo organisatie spannen zich voortdurend in om de formule verder aan te scherpen.

Lees meer ›Versterken van de Jumbo formule

2018

Commercieel beleid

Van oudsher onderscheidt Jumbo zich met een sterk aanbod van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Zo helpt Jumbo haar klanten in het dagelijkse leven.

Lees meer ›Commercieel beleid