La Place

La Place is in dertig jaar tijd uitgegroeid tot een bekende en succesvolle restaurantformule. De horecaketen voert een uitgebreid en wisselend assortiment dat is aangepast aan de verschillende seizoenen en maakt uitsluitend gebruik van 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten. La Place heeft als stelregel dat in alle gerechten en producten de smaak tot de beste in zijn klasse moet behoren. Om dat te bereiken werkt La Place met verse, eerlijke en pure grondstoffen, het liefst uit de regio en zoveel mogelijk biologisch. Iedere ochtend krijgen de vestigingen in alle vroegte de ingrediënten aangeleverd. De versheid is daardoor gegarandeerd. Zorg voor mens, dier en milieu is een belangrijk uitgangspunt. La Place noemt dat principe ‘Eten met Geweten’. La Place combineert het beste van de markt met het gemak van een selfservice restaurant. De eigen, unieke recepten worden voor de ogen van de gasten bereid. La Place verwelkomt ruim 15 miljoen gasten per jaar, heeft 101 restaurants in binnen- en buitenland en exploiteert binnen haar formule verschillende formats.

La Place Restaurant

In La Place Restaurants vinden gasten een uitgebreid assortiment aan warme gerechten, sandwiches, smoothies, verse sappen, soepen, verse fruitsalades, koffie, desserts, groente, vlees, vis en brood. De restaurants van La Place zijn zogeheten marktrestaurants, waar de klant binnenkomt in de centrale ruimte.

Jumbo opent deuren van 600ste winkel

De opening van de 600ste winkel in Vught op woensdag 24 oktober markeerde opnieuw een bijzonder moment voor Jumbo. 

La Place Express

La Place Express is de take-away formule van La Place. Deze formule wordt met name geëxploiteerd op drukke stadspleinen, in winkelcentra, in levendige stadsbuurten en op vertrek- en aankomstpunten van reizigers. Voorbeelden hiervan zijn de luchthaven Schiphol en diverse NS-stations. Gasten kunnen hier terecht voor een compleet assortiment broodjes om mee te nemen of direct op te eten. Ook zijn er hartige snacks, sappen, shakes, frisdranken en seizoensfruit verkrijgbaar.

La Place Event Catering

La Place heeft ruime ervaring in het cateren van grote evenementen. Zo is La Place vertegenwoordigd in de RAI, de Ziggo Dome, het attractiepark Duinrell en De Efteling. Daarnaast verzorgt La Place de catering voor diverse festivals, zoals Lowlands en North Sea Jazz. Door haar flexibiliteit is La Place in staat om op elk soort evenement, ongeacht de omvang, haar productaanbod te voeren met onder meer verse sappen en smoothies, verse fruitsalades, sandwiches en hartige snacks.

Nieuwe Jumbo Foodmarkt: het beste van Jumbo en La Place onder één dak

Jumbo opende in Tilburg de deuren van de zesde Jumbo Foodmarkt in Nederland. Chef-koks en versspecialisten bereiden ter plekke verse La Place gerechten uit eigen keuken en er is keuze uit meer dan 20.000 producten, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gebakken fish ’n chips, geroosterde oerhammetjes en gezonde salades.