2019

Voorwoord

Tevreden en met gepaste trots kijken wij terug op het boekjaar 2019 van Jumbo, waarover wij in dit verslag rapporteren. Zonder de inzet van al onze medewerkers en ondernemers hadden we deze resultaten niet kunnen behalen.

Lees meer ›Voorwoord

2019

Kerngegevens

Lees meer ›Kerngegevens

2019

Onze impact 

Lees meer ›Onze impact 

2019

Toelichting kerngegevens

De consumentenomzet betreft de omzet (inclusief btw) die is gerealiseerd door verkopen via de eigen winkels, de eigen La Place restaurants, de aangesloten franchisenemers en de aan Jumbo toebehorende EMTÉ winkels.

Lees meer ›Toelichting kerngegevens

2019

Onze organisatie

Jumbo Groep Holding is actief in de food markt met haar formules Jumbo en La Place.

Lees meer ›Onze organisatie

2019

Jumbo

Onze klanten kunnen voor hun dagelijkse boodschappen terecht in meer dan 670 Jumbo supermarkten, verspreid over heel Nederland. We streven naar marktleiderschap in elke plaats waar we zijn gevestigd.

Lees meer ›Jumbo

2019

Smulweb

In 2018 heeft Jumbo het populaire voedings- en receptenplatform Smulweb overgenomen. Smulweb telt elke maand meer dan drie miljoen unieke bezoekers die elkaar inspireren en adviseren over lekker en gezond eten.

Lees meer ›Smulweb

2019

La Place

La Place is in dertig jaar tijd uitgegroeid tot een bekende en succesvolle restaurantformule.

Lees meer ›La Place

2019

De omgeving waarin we opereren

Als familiebedrijf staat Jumbo middenin de samenleving. Vanuit die positie zijn we de laatste jaren uitgegroeid tot de tweede supermarktketen van Nederland. Met onze unieke formule werken we er hard aan om een sterke speler te blijven.

Lees meer ›De omgeving waarin we opereren

2019

Klantwensen en -behoeften

In alles wat we doen staan de wensen en behoeften van de klant centraal. Onze klanten stellen steeds meer prijs op gemak, ontzorging en foodbeleving. Ook merken we dat er een toenemende vraag is naar betere, lekkere, gezondere en duurzamere voeding.

Lees meer ›Klantwensen en -behoeften