2019

Altijd en overal

Bij Jumbo willen we daar zijn waar de klant is, altijd en overal. Vanuit deze omnichannel-gedachte zorgen we ervoor dat klanten via verschillende kanalen bij Jumbo boodschappen kunnen doen.

Lees meer ›Altijd en overal

2019

Jumbo Supermarkten

Op 1 juli 2018 is een consortium van Jumbo en Coop eigenaar geworden van EMTÉ supermarkten, waarna in september van dat jaar de ombouwoperatie van 70 vestigingen naar Jumbo van start is gegaan. Een jaar later zijn vrijwel alle EMTÉ winkels omgebouwd.

Lees meer ›Jumbo Supermarkten

2019

Jumbo Foodmarkten

Het aantal Jumbo Foodmarkten is in 2019 dankzij nieuwe vestigingen in Leidschendam en Goes uitgekomen op acht. Dit winkelformat rondom foodbeleving kan rekenen op een brede waardering onder klanten.

Lees meer ›Jumbo Foodmarkten

2019

Jumbo City

Jumbo City combineert de kennis van Jumbo Supermarkten en Jumbo Foodmarkt – inspiratie en vers en gezond eten uit eigen keuken – met de kracht van La Place: innovatieve recepturen op basis van dagverse en huisgemaakte producten.

Lees meer ›Jumbo City

2019

Online winkelkanalen

Ook in 2019 hebben we door een verdere uitbreiding van de Jumbo online winkelkanalen de omzet uit e-commerce sterk zien stijgen. Aan het einde van het jaar is het aandeel online omzet gegroeid tot ruim 4% van de totale omzet.

Lees meer ›Online winkelkanalen

2019

Jumbo België

In 2019 hebben we de eerste Jumbo supermarkten in België geopend, in Pelt, Rijkevorsel en Lanaken. De opening van een eerste supermarkt buiten de eigen landsgrenzen is voor Jumbo een bijzondere mijlpaal.

Lees meer ›Jumbo België

2019

Samenwerking HEMA

Jumbo Supermarkten en HEMA hebben eind 2019 overeenstemming bereikt over de eerste plannen voor commerciële samenwerking in Nederland en België. Als Jumbo nemen we gefaseerd de huurcontracten over van 17 HEMA winkels op stadslocaties.

Lees meer ›Samenwerking HEMA

2019

Overname zes locaties van Udea

We hebben eind 2019 overeenstemming bereikt met de biologische groothandel Udea over de verkoop van een zestal winkels aan Jumbo. Het gaat om vijf Marqt winkels en één Ekoplaza die gevestigd zijn in de Randstad.

Lees meer ›Overname zes locaties van Udea