2019

Materiële thema’s

Per materieel thema lichten we in dit hoofdstuk toe wat onze aanpak inhoudt en welke resultaten we in 2019 hebben behaald.

Lees meer ›Materiële thema’s

2019

1. Voedselverspilling

Bij Jumbo willen we dé supermarkt zijn die zo min mogelijk eetbaar voedsel weggooit. Vanuit dit oogpunt richten we de voedselketens en onze bedrijfsprocessen zodanig in, dat we verspilling verder kunnen terugdringen.

Lees meer ›1. Voedselverspilling

2019

2. Verpakkingen en afval

Bij Jumbo streven we ernaar dat de verpakkingen die we gebruiken tot zo min mogelijk afval leiden. Onze strijd tegen verpakkingsafval is vooral uit zorg voor het milieu.

Lees meer ›2. Verpakkingen en afval

2019

3. Gezonde producten

Bij Jumbo zijn we ervan overtuigd dat lekker en gezond eten niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Daarom hebben we een gezond en lekker aanbod en helpen we onze klanten bij het maken van een gezonde keuze.

Lees meer ›3. Gezonde producten

2019

4. Arbeidsomstandigheden in de keten

Bij Jumbo vinden we dat elke medewerker in de toeleveringsketens een prettige en gezonde werk- en leefomgeving verdient. Met verschillende initiatieven werken we aan verbetering van de arbeidsomstandigheden.

Lees meer ›4. Arbeidsomstandigheden in de keten

2019

5. Lokale betrokkenheid

Voor ons bij Jumbo is het vanzelfsprekend dat we op lokaal niveau betrokken zijn bij onze winkels door het land heen. We dragen graag bij aan het prettiger maken van de buurten waarin we actief zijn.

Lees meer ›5. Lokale betrokkenheid

2019

6. Duurzame keten

Bij Jumbo zetten we samen met onze ketenpartners in op een productaanbod met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Ook samenwerking met belangenorganisaties en keurmerkinstanties draagt bij aan een verantwoorder aanbod in onze winkels.

Lees meer ›6. Duurzame keten

2019

7. Gezonde Levensstijl

Bij Jumbo willen we klanten helpen bij hun keuze voor een gezonde levensstijl. Dat doen we met advies en inspiratie omtrent gezonder koken en eten en meer te bewegen.

Lees meer ›7. Gezonde Levensstijl

2019

8. Prijs-kwaliteitverhouding

Bij Jumbo streven we ernaar dat onze klanten de prijs-kwaliteitverhouding in onze winkels en online als beste beoordelen.

Lees meer ›8. Prijs-kwaliteitverhouding

2019

9. Arbeidsvoorwaarden en werkomgeving

Jumbo wil bekend staan als een goede werkgever. Onze medewerkers bieden we daarom een vitale werkomgeving waar zij maximaal tot hun recht kunnen komen en een bovengemiddeld beloningspakket.

Lees meer ›9. Arbeidsvoorwaarden en werkomgeving