2019

Technologie

Met het veranderende consumentengedrag wijzigt ook het concurrentiespeelveld.

Lees meer ›Technologie

2019

Roep om transparantie

Het verzamelen en verwerken van klantdata is aan steeds strengere wet- en regelgeving gebonden. Dat vraagt om het scherp in de gaten houden van de juridische mogelijkheden en de acceptatie ervan door de klant.

Lees meer ›Roep om transparantie

2019

Wetgeving en arbeidsmarkt

De markt waarin we opereren is in sterke mate afhankelijk van veranderende wet- en regelgeving. Wijzigingen in milieu-, arbeids- en fiscale wetgeving zijn van directe invloed op de bedrijfsvoering.

Lees meer ›Wetgeving en arbeidsmarkt

2019

Opwaartse kostendruk

De snelle veranderingen in de markt en de maatschappij sporen Jumbo aan tot continue investering in de eigen formule.

Lees meer ›Opwaartse kostendruk

2019

Onze missie, visie en strategie

Bij de Jumbo formule draait alles om de klant. Elke dag stellen we ons bij Jumbo de vraag: hoe maken we het nóg leuker voor onze klanten? De 7 Zekerheden vormen de basis om klanten met plezier boodschappen te laten doen bij Jumbo.

Lees meer ›Onze missie, visie en strategie

2019

Strategie

Jumbo is actief in een sterk concurrerende markt, waar prijzen blijvend onder druk staan en technologische ontwikkelingen nieuwe kansen en uitdagingen bieden.

Lees meer ›Strategie

2019

Hoe wij waarde creëren

Via onze bedrijfsactiviteiten willen we een positief verschil maken in de maatschappij. In ons waardecreatiemodel staat beschreven hoe we dat doen en in onze waardeketen staat beschreven waar we dat doen.

Lees meer ›Hoe wij waarde creëren

2019

Hoogtepunten 2019

Lees meer ›Hoogtepunten 2019

2019

Versterken van de Jumbo formule

Sinds 1996 kenmerkt de Jumbo formule zich door de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Door de hele Jumbo organisatie heen spannen medewerkers zich voortdurend in om de formule verder aan te scherpen.

Lees meer ›Versterken van de Jumbo formule

2019

Commercieel beleid

In 2019 hebben we fors geïnvesteerd in productkwaliteit, hetgeen een verdere verbetering van de prijs-kwaliteitverhouding heeft opgeleverd. Daarnaast hebben we tal van vernieuwingen doorgevoerd.

Lees meer ›Commercieel beleid