Voorwoord

Het afgelopen boekjaar was in verschillende opzichten uitzonderlijk. We zijn erin geslaagd om vast te houden aan onze meerjarenstrategie en liggen op koers met het realiseren van de geplande omzetgroei. Dat stemt tot tevredenheid.

Lees meer ›Voorwoord

Kerngegevens

Lees meer ›Kerngegevens

Toelichting kerngegevens

De consumentenomzet betreft de omzet (inclusief btw) die is gerealiseerd door kassaverkopen via de eigen Jumbo winkels (inclusief online), de eigen La Place restaurants en de aangesloten franchisenemers.

Lees meer ›Toelichting kerngegevens

Niet-financiële kerngegevens

Lees meer ›Niet-financiële kerngegevens

Hoogtepunten 2020

Lees meer ›Hoogtepunten 2020

Omgeving

Jumbo wil goed, snel en onderscheidend inspelen op de omgeving waarin we opereren. Deze verandert continu en raakt ons op alle mogelijke manieren.

Lees meer ›Omgeving

Profiel

Jumbo Groep Holding is met haar formules Jumbo en La Place actief in de markt voor food. Met de formules Jumbo Supermarkten, Jumbo Foodmarkt, Jumbo City en Jumbo.

Lees meer ›Profiel

Onze organisatie

Jumbo is volledig eigendom van de familie Van Eerd. De grondlegger van Jumbo is President-Commissaris Karel van Eerd. Frits van Eerd is Chief Executive Officer en Colette Cloosterman-van Eerd Chief Customer Officer.

Lees meer ›Onze organisatie

Jumbo

Onze klanten kunnen voor hun dagelijkse boodschappen terecht in bijna 700 Jumbo supermarkten, verspreid over heel Nederland. Het assortiment is afgestemd op de behoeften van de lokale klant.

Lees meer ›Jumbo

La Place

In de La Place Restaurants vinden gasten een uitgebreid assortiment warme gerechten, sandwiches, smoothies, verse sappen, soepen, verse fruitsalades, koffie, desserts en brood.

Lees meer ›La Place