Jumbo

Jumbo Supermarkten

Onze klanten kunnen voor hun dagelijkse boodschappen terecht in bijna 700 Jumbo supermarkten, verspreid over heel Nederland. Het assortiment is afgestemd op de behoeften van de lokale klant. Onze winkels kunnen een regio-, streekverzorgende, dorps- of passantenfunctie hebben. Het winkelbestand van Jumbo bevat zowel eigen filialen als (franchise)winkels van zelfstandige ondernemers.

Jumbo Foodmarkt

Met de Jumbo Foodmarkt brengen we gezond, vers en lekker eten samen voor de laagste prijs. Iedere dag maken koks en andere culinair specialisten hier nationale en internationale gerechten uit de wereldkeukens van Jumbo en La Place. Klanten kunnen ervoor kiezen om alleen de ingrediënten mee te nemen die nodig zijn voor het zelf bereiden van een gerecht thuis, het gerecht kant-en-klaar aan te schaffen, of dit ter plekke op te eten in het Foodcafé.

Jumbo City

Jumbo City is ons eigentijdse gemakswinkelconcept waar ultraverse, huisgemaakte maaltijden centraal staan. Ook voor de snelle boodschap is Jumbo City hét adres. Zo combineren we het beste van de Jumbo Supermarkten, de Jumbo Foodmarkten en restaurantketen La Place. Met het Jumbo City concept willen we de komende jaren strategisch groeien en onze aanwezigheid in de drukker wordende binnensteden verder uitbreiden.

Jumbo.com

Onze klanten kunnen er ook voor kiezen boodschappen te doen via de Jumbo app of in de webwinkel op Jumbo.com. Klanten kunnen hun bestelling laten thuisbezorgen of afhalen bij zogenoemde Pick Up Points (PUP's). De online bestelde boodschappen worden verzameld in de E-fulfilment Centers (EFC’s) in 's-Hertogenbosch en Raalte. Ook is gewerkt aan de bouw van het derde Jumbo E-fulfilment Center (EFC), dat begin 2021 in Bleiswijk opent. Jumbo heeft hubs in Amsterdam, Breda, Heerhugowaard, Middelburg, ’s-Hertogenbosch en Utrecht, van waaruit we de boodschappen direct bij de klant thuisbezorgen.

Distributiecentra

Vanuit distributiecentra door heel het land bevoorraden we onze winkels. De landelijke distributiecentra zijn gevestigd in Veghel (vers en kruidenierswaren), Raalte (diepvries) en Elst (kruidenierswaren). De regionale distributiecentra voor vers en kruidenierswaren staan in Woerden, Breda en Beilen. In Nieuwegein staat het geautomatiseerde landelijke distributiecentrum voor kruidenierswaren. 

Jumbo België

Bij Jumbo zien we volop kansen in het supermarktlandschap van België. Om die te kunnen benutten, zijn we in 2018 gestart met het opzetten van een Belgische organisatie. In 2019 zijn de eerste Jumbo Supermarkten in België geopend. Eind 2020 staat de teller op 8 vestigingen.