Smulweb

In 2018 heeft Jumbo het populaire voedings- en receptenplatform Smulweb overgenomen. Smulweb telt elke maand meer dan drie miljoen unieke bezoekers die elkaar inspireren en adviseren over lekker en gezond eten.

Lees meer ›Smulweb

Missie, visie en strategie

Hier geloven we in Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen leuk kan zijn, elke dag weer. Het is onze ambitie om het meest klantgerichte bedrijf van Nederland en – waarom niet? – de wereld te worden!

Lees meer ›Missie, visie en strategie

Waardecreatiemodel

In ons waardecreatiemodel staat beschreven hoe we het verschil maken; het waardeketenmodel (figuur op pagina 50) laat zien waar dit gebeurt.

Lees meer ›Waardecreatiemodel

Vier strategische speerpunten

In 2020 zijn we met onze medewerkers, ondernemers en leveranciers blijven werken aan de uitvoering van onze meerjarenstrategie. We vinden het belangrijk om hierbij continu in dialoog te zijn met onze stakeholders.

Lees meer ›Vier strategische speerpunten

1. Versterken van de Jumbo formule

Sinds 1996 kenmerkt de Jumbo formule zich door de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Door de hele Jumbo organisatie heen spannen medewerkers zich voortdurend in om de formule verder aan te scherpen.

Lees meer ›1. Versterken van de Jumbo formule

2. Altijd & overal

Bij Jumbo willen we daar zijn waar de klant is, altijd en overal. Deze omnichannel-benadering maakt het mogelijk dat klanten via verschillende kanalen bij Jumbo boodschappen kunnen doen.

Lees meer ›2. Altijd & overal

3. Service voor de toekomst

We zetten moderne technologie en de kracht van onze medewerkers in om klanten een uitmuntende service te kunnen bieden in alle winkelkanalen. Naast investeringen in menselijke service bouwen we ook aan een digitale relatie met de klant.

Lees meer ›3. Service voor de toekomst

4. Ondernemende organisatie

Jumbo zet in op een Every Day Low Prices (EDLP) formule. Om die te realiseren, moeten we de kosten in toom houden. Daarom werken vanuit het principe ‘Every Day Low Costs’ (EDLC).

Lees meer ›4. Ondernemende organisatie

Duurzame boodschap

Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. We voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen, voor de huidige en toekomstige generaties.

Lees meer ›Duurzame boodschap

Onze plaats in de keten

Voor het bieden van Jumbo huismerkproducten aan onze klanten maken wij deel uit van een keten die bestaat uit leveranciers en andere samenwerkingspartners.

Lees meer ›Onze plaats in de keten