Jumbo

Onze klanten kunnen voor al hun dagelijkse boodschappen terecht in ruim zevenhonderd Jumbo winkels, verspreid over Nederland en Belgisch Vlaanderen. Het assortiment is altijd afgestemd op de behoeften van de lokale klant.

Lees meer ›Jumbo

Jumbo België

We zien voor Jumbo kansen in het Belgische supermarktlandschap. Om daarop effectief in te spelen, hebben we in 2018 de Belgische Jumbo organisatie opgezet en een jaar later in Brasschaat ons Belgische kantoor geopend.

Lees meer ›Jumbo België

2022

La Place

In de La Place Restaurants draait alles om lekker, goed en vers eten met de nadruk op smaak, beleving, snelheid en gemak.

Lees meer ›La Place

2022

Smulweb

Sinds 2018 zijn we eigenaar van Smulweb. Dit populaire voedings- en receptenplatform telt maandelijks meer dan 2,5 miljoen unieke bezoekers die elkaar inspireren en adviseren over lekker en gezond eten.

Lees meer ›Smulweb

2022

Ambitie en strategie

Het is onze ambitie om het meest klantgerichte bedrijf van het land te zijn. Daarom hebben we de Jumbo formule helemaal om de klant heen gebouwd. We bewegen mee met de veranderende wensen en behoeften in de samenleving.

Lees meer ›Ambitie en strategie

2022

Strategische speerpunten

In 2021 en begin 2022 hebben we samen met onze medewerkers, zelfstandig ondernemers en andere betrokkenen hard gewerkt aan de totstandkoming van ons Meerjarenplan 2022-2025.

Lees meer ›Strategische speerpunten

2022

1. Jumbo zoals Jumbo bedoeld is

Het is de ambitie van Jumbo om het meest klantgerichte bedrijf van Nederland en België te zijn. Om dat waar te kunnen maken, blijven we de klant altijd op 1 zetten.

Lees meer ›1. Jumbo zoals Jumbo bedoeld is

2022

2. De winnende omnichannel klantbeleving bieden

Bij Jumbo willen we daar zijn waar de klant is, altijd en overal. Niet alleen op locaties die geschikt zijn voor de ‘grote boodschappen’, maar net zo goed in stadscentra of op doorstroomlocaties voor een snelle snack of een vergeten aankoop.

Lees meer ›2. De winnende omnichannel klantbeleving bieden

2022

3. Topkwaliteit voor een Jumbo prijs

Bij Jumbo merken we dat klanten in toenemende mate op zoek zijn naar betere, lekkerdere, meer verantwoorde en goed betaalbare producten die bij voorkeur lokaal zijn geproduceerd.

Lees meer ›3. Topkwaliteit voor een Jumbo prijs

2022

4. Gezonder én duurzamer leven leuk maken

Als supermarkt en familiebedrijf staat Jumbo midden in de samenleving. Vanuit die positie spelen we ook een rol in het dagelijks leven van miljoenen mensen.

Lees meer ›4. Gezonder én duurzamer leven leuk maken