2018

Jumbo Academy

De Jumbo Academy speelt een belangrijke rol bij het nog servicegerichter maken van de Jumbo organisatie. Ook in 2018 verzorgde dit interne opleidingscentrum praktijkgerichte trainingen voor alle medewerkers.

Lees meer ›Jumbo Academy

2018

Personalisatie

Het retaillandschap verandert snel. In toenemende mate verwachten consumenten dat aanbieders rekening houden met individuele wensen en behoeften. Jumbo wil aan die vraag voldoen.

Lees meer ›Personalisatie

2018

Foodcoach

Met de Jumbo Foodcoach gaat Jumbo nog een stap verder. Deze toepassing is erop gericht klanten op gepersonaliseerde wijze te helpen met het maken van bewuste, verantwoorde en lekkere voedingskeuzes.

Lees meer ›Foodcoach

2018

Smulweb

Jumbo ziet vergaande mogelijkheden voor het verstrekken van inspiratie, tips, informatie en adviezen aan klanten om de heerlijkste gerechten te maken. Digitale platformen zijn hiervoor uitermate geschikt.

Lees meer ›Smulweb

2018

Betaalgemak

In 2018 is Jumbo gestart met de landelijke introductie van een nieuw kassasysteem. Dit is een eerste stap op weg naar een geïntegreerde betaaloplossing, Betaalgemak genaamd.

Lees meer ›Betaalgemak

2018

Ondernemende organisatie

Jumbo bouwt samen met al haar gemotiveerde medewerkers aan een excellente serviceorganisatie.

Lees meer ›Ondernemende organisatie

2018

Excellente service organisatie

Het gestaag verder bouwen aan een excellente serviceorganisatie is voor Jumbo van groot belang.

Lees meer ›Excellente service organisatie

2018

Klantgerichte en kostenbewuste organisatie

In 2018 is Jumbo blijven investeren in een klantgerichte en kostenbewuste organisatie. Medewerkers zijn wederom intensief begeleid op deze terreinen. Processen en systemen zijn verder geoptimaliseerd om bij te dragen aan dit principe.

Lees meer ›Klantgerichte en kostenbewuste organisatie

2018

La Place

Met een omzetgroei van maar liefst 21% wist La Place in 2018 de groei van de afgelopen jaren te continueren. Gedurende het jaar opende de restaurantketen per saldo negen nieuwe vestigingen, waaronder drie in het buitenland.

Lees meer ›La Place

2018

Leuke werkgever

Het bieden van een prettige werkomgeving betekent ook zorgdragen voor gezonde medewerkers. Jumbo is in 2018 doorgegaan met het bieden van gratis fruit en gezondheid check-ups aan medewerkers.

Lees meer ›Leuke werkgever