2021

1. Jumbo zoals Jumbo bedoeld is

Met de 7 Zekerheden van Jumbo onderscheiden we ons in de markt en maken wij onze beloftes aan onze klanten waar. We beschouwen klantgerichtheid als ‘de gele draad’ in alles wat we doen.

Lees meer ›1. Jumbo zoals Jumbo bedoeld is

2021

Vijf strategische speerpunten

In 2021 hebben we samen met onze medewerkers, ondernemers en andere betrokkenen hard gewerkt aan de totstandkoming van ons Meerjarenplan 2022-2025. We vinden het belangrijk om hierbij continu in dialoog te zijn en te blijven met onze stakeholders.

Lees meer ›Vijf strategische speerpunten

2021

Missie, visie en strategie

Hier geloven we in Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen leuk kan zijn, elke dag weer. Het is onze ambitie om het meest klantgerichte bedrijf van Nederland en – waarom niet? – de wereld te worden!

Lees meer ›Missie, visie en strategie

2021

Smulweb

Sinds 2018 zijn we eigenaar van Smulweb. Dit populaire voedings- en receptenplatform telt elke maand meer dan drie miljoen unieke bezoekers die elkaar inspireren en adviseren over lekker en gezond eten.

Lees meer ›Smulweb

2021

La Place

In de La Place Restaurants draait alles om lekker, goed en vers eten met de nadruk op smaak, beleving, snelheid en gemak.

Lees meer ›La Place

2021

Jumbo

Onze klanten kunnen voor al hun dagelijkse boodschappen terecht in ruim zevenhonderd Jumbo winkels, verspreid over heel Nederland en Belgisch Vlaanderen. Het assortiment is altijd afgestemd op de behoeften van de lokale klant.

Lees meer ›Jumbo

2021

Onze organisatie

Koninklijke Jumbo Food Groep is volledig eigendom van vier leden van de familie Van Eerd. Grondlegger Karel van Eerd is werkzaam als President-Commissaris van het concern.

Lees meer ›Onze organisatie

2021

Profiel

Als Koninklijke Jumbo Food Groep zijn wij met de formules Jumbo en La Place actief in de markt voor food. Met Jumbo Supermarkten, Jumbo Foodmarkt, Jumbo City en Jumbo.com bouwen we doelbewust aan onze omnichannel-propositie.

Lees meer ›Profiel

2021

Omgeving

De omgeving waarin wij opereren, verandert voortdurend en heeft zo een sterke invloed op onze bedrijfsvoering. Hier willen we bij Jumbo goed, snel en op onderscheidende wijze op inspelen.

Lees meer ›Omgeving

2021

Hoogtepunten 2021

2021 was extra bijzonder omdat we het 100-jarig bestaan van ons familiebedrijf vierden. Maar er gebeurde meer.

Lees meer ›Hoogtepunten 2021