994 zoekresultaten gevonden

2020

Belangrijkste risicogebieden

Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste strategische, operationele en financiële risico’s, alsmede de risico’s op het gebied van wet- en regelgeving.

Lees meer ›Belangrijkste risicogebieden

2020

Organisatie en risicobeheersing

Het tijdig onderkennen van en op een juiste wijze inspelen op mogelijke risico’s is belangrijk voor het realiseren van onze strategische doelstellingen.

Lees meer ›Organisatie en risicobeheersing

2020

Risicomanagement

Ons succes is in sterke mate gebaseerd op onze missie en visie, de kwaliteit van onze medewerkers en ondernemers, en de kracht om samen kansen te signaleren en te benutten.

Lees meer ›Risicomanagement

2020

La Place

Foodserviceformule La Place kijkt terug op een uitzonderlijk jaar, waarin de meeste restaurants vanwege de uitbraak van het coronavirus gesloten moesten blijven.

Lees meer ›La Place

2020

Duurzaamheidsthema’s

Vanuit verschillende invalshoeken werken we bij Jumbo aan de verduurzaming van onze bedrijfsvoering en ons assortiment. Door de marktontwikkelingen nauwgezet te volgen, kunnen we goed inspelen op wat er leeft in de maatschappij.

Lees meer ›Duurzaamheidsthema’s

2020

Onze plaats in de keten

Voor het bieden van Jumbo huismerkproducten aan onze klanten maken wij deel uit van een keten die bestaat uit leveranciers en andere samenwerkingspartners.

Lees meer ›Onze plaats in de keten

2020

Duurzame boodschap

Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. We voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen, voor de huidige en toekomstige generaties.

Lees meer ›Duurzame boodschap

2020

4. Ondernemende organisatie

Jumbo zet in op een Every Day Low Prices (EDLP) formule. Om die te realiseren, moeten we de kosten in toom houden. Daarom werken vanuit het principe ‘Every Day Low Costs’ (EDLC).

Lees meer ›4. Ondernemende organisatie

2020

3. Service voor de toekomst

We zetten moderne technologie en de kracht van onze medewerkers in om klanten een uitmuntende service te kunnen bieden in alle winkelkanalen. Naast investeringen in menselijke service bouwen we ook aan een digitale relatie met de klant.

Lees meer ›3. Service voor de toekomst

2020

2. Altijd & overal

Bij Jumbo willen we daar zijn waar de klant is, altijd en overal. Deze omnichannel-benadering maakt het mogelijk dat klanten via verschillende kanalen bij Jumbo boodschappen kunnen doen.

Lees meer ›2. Altijd & overal