Voorwoord

In meerdere opzichten kijken we terug op een bewogen jaar. Ook in 2021 had de coronapandemie een enorme impact op de maatschappij en het persoonlijk leven van iedereen.

Lees meer ›Voorwoord

Kerngegevens

Lees meer ›Kerngegevens

Toelichting kerngegevens

De consumentenomzet betreft de omzet inclusief btw die is gerealiseerd door kassaverkopen via de eigen Jumbo winkels (inclusief online), de eigen La Place restaurants en de aangesloten franchisenemers.

Lees meer ›Toelichting kerngegevens

Niet-financiële kerngegevens

Lees meer ›Niet-financiële kerngegevens

Hoogtepunten 2021

2021 was extra bijzonder omdat we het 100-jarig bestaan van ons familiebedrijf vierden. Maar er gebeurde meer.

Lees meer ›Hoogtepunten 2021

Omgeving

De omgeving waarin wij opereren, verandert voortdurend en heeft zo een sterke invloed op onze bedrijfsvoering. Hier willen we bij Jumbo goed, snel en op onderscheidende wijze op inspelen.

Lees meer ›Omgeving

Profiel

Als Koninklijke Jumbo Food Groep zijn wij met de formules Jumbo en La Place actief in de markt voor food. Met Jumbo Supermarkten, Jumbo Foodmarkt, Jumbo City en Jumbo.com bouwen we doelbewust aan onze omnichannel-propositie.

Lees meer ›Profiel

Onze organisatie

Koninklijke Jumbo Food Groep is volledig eigendom van vier leden van de familie Van Eerd. Grondlegger Karel van Eerd is werkzaam als President-Commissaris van het concern.

Lees meer ›Onze organisatie

Jumbo

Onze klanten kunnen voor al hun dagelijkse boodschappen terecht in ruim zevenhonderd Jumbo winkels, verspreid over heel Nederland en Belgisch Vlaanderen. Het assortiment is altijd afgestemd op de behoeften van de lokale klant.

Lees meer ›Jumbo

La Place

In de La Place Restaurants draait alles om lekker, goed en vers eten met de nadruk op smaak, beleving, snelheid en gemak.

Lees meer ›La Place