Personalia

Raad van Commissarissen

C.J.M. van Eerd (84 jaar) president-commissaris*
De heer C.J.M. van Eerd bezit de Nederlandse nationaliteit. Het jaar van de eerste benoeming is 2009.
Voormalige hoofdfunctie: CEO Koninklijke Jumbo Food Groep B.V.

Drs. C.M.P.W. Cloosterman-van Eerd (56 jaar), vicevoorzitter vanaf 4 oktober 2022
Mevrouw C.M.P.W. Cloosterman-van Eerd bezit de Nederlandse nationaliteit. Het jaar van de eerste benoeming is 2022. De termijn van benoeming loopt af in 2026.
Zij is mede-eigenaar van Koninklijke Jumbo Food Groep en heeft een aantal gedelegeerde verantwoordelijkheden op het gebied van strategievorming, de ontwikkeling van het “winkelconcept van de toekomst” alsmede duurzaamheid. Tevens vervult zij als gedelegeerd commissaris de verbindende rol tussen de organisatie, de Raad van Commissarissen en de familie.
Relevante nevenactiviteiten: bestuurslid Topsport Community, lid Bestuur en Raad van Commissarissen Thuiswinkel.org, aanjager NL2025, aanjager Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid.

Drs. A.L. van Veen (53 jaar), vicevoorzitter tot 4 oktober 2022
De heer A.L. van Veen bezit de Nederlandse nationaliteit. Het jaar van de eerste benoeming is 2022. De termijn van benoeming loopt af in 2026.
Als gedelegeerd commissaris geeft hij tijdelijk leiding aan het directieteam van Jumbo. Daarnaast is hij namens de RvC aanspreekpunt voor de Ondernemers Vereniging Jumbo (OVJ) en heeft hij een aantal gedelegeerde verantwoordelijkheden op het gebied van strategievorming, fusies en overnames, en de toekomstige financieringsstrategie.
Relevante nevenactiviteiten: president-commissaris Team Jumbo-Visma, lid Raad van Commissarissen PSV, lid Raad van Commissarissen Rituals Cosmetics, lid Raad van Commissarissen HEMA en bestuurder Mississippi Ventures.

A. Burgmans (75 jaar)
De heer A. Burgmans bezit de Nederlandse nationaliteit. Het jaar van de eerste benoeming is 2009. De termijn van benoeming loopt af in 2024.
Voormalige hoofdfunctie: CEO Unilever.
Relevante nevenfunctie tot april 2018: voorzitter Raad van Commissarissen AkzoNobel; nevenfuncties tot april 2016: voorzitter Raad van Commissarissen TNT Express, non-executive Director BP.

P. Coelewij (62 jaar)
De heer P. Coelewij bezit de Nederlandse nationaliteit. Het jaar van de eerste benoeming is 2018. De termijn van benoeming loopt af in 2026.
Voormalige hoofdfunctie: CEO Wehkamp B.V.
Relevante nevenfuncties: Chairman of the Supervisory Board van PMM Public Mediamarkt (tot maart 2022), lid Raad van Commissarissen Royal FloraHolland, Raad van Commissarissen Interparking en chairman van Sonion (deel van Novo holdings, Denemarken).

Ir. J.C. Hoogerbrugge (59 jaar)
Mevrouw J.C. Hoogerbrugge bezit de Nederlandse nationaliteit. Het jaar van de eerste benoeming is 2020. De termijn van benoeming loopt af in 2024.
Voormalige hoofdfunctie: President Operations Cloetta. 
Relevante nevenfuncties: lid Raad van Commissarissen bij Dometic, Broadview Holding en BA Glass.

Drs. W.G. Jiskoot (72 jaar)
De heer W.G. Jiskoot bezit de Nederlandse nationaliteit. Het jaar van de eerste benoeming is 2009. De termijn van benoeming loopt af in 2025.
Voormalige hoofdfunctie: lid Raad van Bestuur ABN AMRO.
Relevante nevenfuncties: lid Raad van Commissarisen Topicus inc, lid Raad van Commissarissen HEMA en lid Raad van Commissarissen IJsvogel Holding.

Samenstelling en leeftijden zijn weergegeven per 1 januari 2023.

* Karel van Eerd was tot zijn overlijden op 15 december 2022 president-commissaris van Koninklijke Jumbo Food Groep. Tot het moment dat er een nieuwe president-commissaris benoemd wordt neemt drs. C.M.P.W. Cloosterman-van Eerd als vicevoorzitter de honneurs waar.

Directie Koninklijke Jumbo Food Groep

Drs. A.L. van Veen, gedelegeerd commissaris
C.H. van Vliet, operationeel directeur
Drs. P.A. van Erp RA, financieel directeur
F.M.S. Franken-Mulder, commercieel directeur
Drs. R.M.J. Bertrand, Formule directeur
Ir. T. Hehenkamp, Tech & Data directeur
Mr. C.P.W. Saes, HR directeur
A. Theunissen, La Place directeur

Centrale Ondernemingsraad (COR)

Drs. R.T. Huitenga, Voorzitter
C.J.J.B. van Overveld, Vicevoorzitter
G.J. Middelbos, Bestuurslid
M. de Rozario, Bestuurslid
J. Blaak, Lid
J. Kamphuis, Lid
S.L. Rozendaal, Lid
R.J.P.B. van de Laar, Lid
J.J.H. van Meer, Lid
M.C.P. Kortman-Hopman, Ambtelijk Secretaris