Jumbo

Jumbo Supermarkten

Onze klanten kunnen voor al hun dagelijkse boodschappen terecht in ruim zevenhonderd Jumbo winkels, verspreid over Nederland en Belgisch Vlaanderen. Het assortiment is altijd afgestemd op de behoeften van de lokale klant. Onze winkels kunnen een regio-, streekverzorgende, dorps- of passantenfunctie hebben. Het winkelbestand van Jumbo bevat zowel eigen filialen als (franchise)winkels van zelfstandige ondernemers.

Jumbo Foodmarkt

Met de Jumbo Foodmarkt brengen we gezond, vers en lekker eten voor de laagste prijs samen. Koks en andere culinair specialisten werken hier iedere dag aan de bereiding van nationale en internationale gerechten uit de wereldkeukens van Jumbo en La Place. Klanten hebben de keuze om de ingrediënten mee te nemen voor het zelf thuis bereiden van een gerecht, een maaltijd kant-en-klaar aan te schaffen, of die ter plekke op te eten in het Foodcafé. In 2022 openden we twee nieuwe Foodmarkten, in Dordrecht en Naaldwijk waardoor we er nu in totaal tien hebben.

Jumbo.com

Onze klanten kunnen er ook voor kiezen boodschappen te doen via Jumbo.com of de Jumbo app. We bieden de mogelijkheid om bestellingen te laten thuisbezorgen of deze af te halen bij één van onze Pick Up Points (PUP's). In onze E-Fulfilment Centers (EFC’s) in Bleiswijk, Raalte en ’s-Hertogenbosch verzamelen we de bestellingen. Via onze hubs in Amsterdam, Bemmel, Bergen op Zoom, Bleiswijk, Breda, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Emmen, Groningen, Heerenveen, Heerhugowaard, Hengelo (OV), Maastricht (Beek), Middelburg, ’s-Hertogenbosch, Utrecht en Zwolle bezorgen we de boodschappen direct bij de klant thuis. Door de aanhoudende groei van online bestellingen kijken we voortdurend naar mogelijkheden om het aantal bezorghubs verder uit te breiden.

Distributiecentra

We hebben eigen distributiecentra door heel Nederland, van waaruit we onze winkels in Nederland en België bevoorraden. De regionale distributiecentra voor verse voedingsmiddelen en kruidenierswaren staan in Veghel, Woerden, Breda en Beilen. Daarnaast hebben we landelijke distributiecentra in Veghel (vers) en Raalte (diepvries). In Nieuwegein staat ons gemechaniseerde landelijke distributiecentrum voor kruidenierswaren. In 2021 zijn we begonnen met het verder uitbreiden van de verwerkingscapaciteit van dit distributiecentrum; al bij de opening in 2020 was hierin voorzien. Tegelijkertijd zijn we op dezelfde locatie begonnen met de bouw van een gemechaniseerd landelijk distributiecentrum voor versproducten. De verwachting is dat dit in 2024 operationeel is.