105 zoekresultaten gevonden

2022

DE SPILFUNCTIE VAN DE JUMBO WINKEL

Bospolder-Tussendijken is een dynamische, diverse wijk in Rotterdam, waar 14.000 mensen op één vierkante kilometer samenleven. In de Jumbo winkel aan de Schiedamseweg is service met een glimlach een vanzelfsprekendheid.

Lees meer ›DE SPILFUNCTIE VAN DE JUMBO WINKEL

2022

ONLINE TIJD EN KOSTEN BESPAREN

‘Na corona’ groeit het leveren van online bestelde boodschappen aan zakelijke klanten bij Jumbo. Toch werd juist tijdens de begindagen van de pandemie de kiem gelegd voor de oplossingsgerichtheid waarmee Jumbo zich onderscheidt.

Lees meer ›ONLINE TIJD EN KOSTEN BESPAREN

2022

PARTNERSHIP JUMBO EN THE GREENERY

Het nieuwe partnership tussen Jumbo en The Greenery moet zorgen voor een kwaliteitsslag op groente en fruit. Door intensief samen te werken zijn grote voordelen te behalen op smaak, versheid, beschikbaarheid, duurzaamheid en kosten.

Lees meer ›PARTNERSHIP JUMBO EN THE GREENERY

2022

TECHNOLOGIE EN DATA STUWEN INNOVATIE

Het robuuster en ondernemender maken van de Jumbo organisatie gebeurt op allerlei fronten. Bij de meeste verbeteringen spelen technologie en het gebruik van data een belangrijke rol.

Lees meer ›TECHNOLOGIE EN DATA STUWEN INNOVATIE

2022

VERSPAKKETTEN WORDEN STAPSGEWIJS VERBETERD

Gemakkelijk, gezond, smaakvol én betaalbaar: steeds meer Jumbo klanten ontdekken het groeiende aanbod verspakketten. Jumbo’s innovatie- en ontwikkelcentrum Foodcollege ontwikkelt ze, in samenwerking met leverancier Hessing.

Lees meer ›VERSPAKKETTEN WORDEN STAPSGEWIJS VERBETERD

2022

Voorwoord

Dit jaarverslag leiden we op een wat andere wijze dan gebruikelijk in. Het boekjaar waarover we verslag doen, kende immers voor Jumbo een aantal ingrijpende gebeurtenissen. Daar willen we eerst bij stilstaan.

Lees meer ›Voorwoord

2022

Inleiding

De stormachtige marktontwikkelingen van afgelopen boekjaar hebben in sterke mate de dagelijkse bedrijfsvoering van Koninklijke Jumbo Food Groep bepaald. Stap voor stap zijn we in 2022 uit de coronapandemie gekropen.

Lees meer ›Inleiding

2022

Kerngegevens

Lees meer ›Kerngegevens

2022

Toelichting kerngegevens

De consumentenomzet betreft de omzet inclusief btw die is gerealiseerd door verkopen via de eigen Jumbo winkels (inclusief online), de eigen La Place restaurants en de aangesloten franchisenemers, zoals Vermaat.

Lees meer ›Toelichting kerngegevens

2022

Niet-financiële kerngegevens

Lees meer ›Niet-financiële kerngegevens