994 zoekresultaten gevonden

2019

Service voor de toekomst

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. Bij Jumbo houden we al die veranderingen scherp in de gaten. We vragen ons continu af wat het betekent voor onze service aan de klant.

Lees meer ›Service voor de toekomst

2019

Voorwoord

Tevreden en met gepaste trots kijken wij terug op het boekjaar 2019 van Jumbo, waarover wij in dit verslag rapporteren. Zonder de inzet van al onze medewerkers en ondernemers hadden we deze resultaten niet kunnen behalen.

Lees meer ›Voorwoord

2018

21. Bijzondere waardevermindering (im)⁠materiële vaste activa

De bijzondere waardeverminderingen hebben betrekking op zowel de immateriële vaste activa als de materiële vaste activa. Een actief is aan een bijzondere waardevermindering onderhevig indien de boekwaarde hoger is dan de realiseerbare waarde.

Lees meer ›21. Bijzondere waardevermindering (im)⁠materiële vaste activa

2018

1. Immateriële vaste activa

Het verloop van de immateriële vaste activa over 2018 is als volgt:

Lees meer ›1. Immateriële vaste activa

2018

Maatschappelijke relevantie

Jumbo wil zo relevant mogelijk blijven voor haar klanten en wil zicht houden op de veranderingen in de wereld.

Lees meer ›Maatschappelijke relevantie

2018

Bouwen aan de toekomst

De wereld om ons heen verandert snel en de wensen en behoeften van de klant veranderen mee. Tegelijkertijd is Jumbo door haar forse groei in de afgelopen jaren een stuk complexer geworden.

Lees meer ›Bouwen aan de toekomst

2018

Assortiment

Jumbo zet in 2019 onverminderd in op assortiment op maat. Immers, zoveel verschillende klanten, zoveel verschillende smaken en voorkeuren. Daardoor komt er in de schappen meer ruimte voor bijzondere en innovatieve producten.

Lees meer ›Assortiment

2018

Digitale klantrelatie

Jumbo investeert in 2019 extra in de digitale relatie met de klant. Jumbo wil zo haar formule nog persoonlijker en relevanter maken op het gebied van assortiment, aanbiedingen en dienstverlening.

Lees meer ›Digitale klantrelatie

2018

Verdergaande groei online

Jumbo verwacht dat het aantal huishoudens en bedrijven dat boodschappen bestelt via Jumbo.com en de Jumbo app in 2019 wederom sterk groeit. Als gevolg hiervan stijgt ook het online aandeel van de totale omzet verder.

Lees meer ›Verdergaande groei online

2018

Moderniseren winkels

Om het winkelbestand te laten aansluiten bij de beleving rondom food, gaat Jumbo in 2019 door met het verder moderniseren van de bestaande Jumbo vestigingen.

Lees meer ›Moderniseren winkels