957 zoekresultaten gevonden

2018

Onderscheidingen

La Place werd in 2018 uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland 2018 – 2019 in de categorie ‘Eten & Drinken To Go’. La Place won tevens twee Foodservice Awards in de categorieën ‘Restaurants’ en ‘Onderweg’.

Lees meer ›Onderscheidingen

2018

Samenwerking met De Efteling

La Place ging in 2018 een strategische samenwerking aan met De Efteling.

Lees meer ›Samenwerking met De Efteling

2018

La Place Opleidingshuis

Voor het verwezenlijken van haar groeiambities, is La Place gebaat bij een constante aanwas van deskundige en gemotiveerde medewerkers. Daarom besteedt de foodserviceformule veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Lees meer ›La Place Opleidingshuis

2018

Strategische uitgangspunten

La Place nam in 2018 verschillende onderdelen van haar strategische uitgangspunten onder de loep, met als doel het bewerkstelligen van verdere groei in de komende jaren.

Lees meer ›Strategische uitgangspunten

2018

Gezonder eten en leven

Jumbo heeft – naast veel nieuwe, gezondere huismerkproducten – van een groot aantal bestaande producten het gehalte suiker, zout en/of vet verder omlaag gebracht.

Lees meer ›Gezonder eten en leven

2018

Ondernemen in de samenleving

Jumbo ziet er continu op toe dat de producten die zij verkoopt met aandacht voor mens, dier en milieu zijn geproduceerd.

Lees meer ›Ondernemen in de samenleving

2018

Een duurzame boodschap

Jumbo werkt vanuit verschillende invalshoeken aan de verduurzaming van haar assortiment en bedrijfsvoering en volgt de marktontwikkelingen op de voet. Zo kan het bedrijf goed inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen.

Lees meer ›Een duurzame boodschap

2018

Verminderen milieu-impact

Jumbo wil haar impact op het milieu verminderen, onder meer door voedselverspilling in de organisatie verder terug te dringen. Producten die niet meer geschikt zijn om te verkopen, zijn vaak nog wel te benutten voor consumptie.

Lees meer ›Verminderen milieu-impact

2018

Producten met respect voor mens, dier en milieu

Op het gebied van dierenwelzijn heeft Jumbo in 2018 vooruitgang geboekt met het verder verduurzamen van haar assortiment.

Lees meer ›Producten met respect voor mens, dier en milieu

2018

Leuke werkgever

Het bieden van een prettige werkomgeving betekent ook zorgdragen voor gezonde medewerkers. Jumbo is in 2018 doorgegaan met het bieden van gratis fruit en gezondheid check-ups aan medewerkers.

Lees meer ›Leuke werkgever